Η ΕΤΑΙΡΙΑ - Conset
17096
page-template-default,page,page-id-17096,theme-bridge,bridge-core-3.1.0,woocommerce-no-js,rtwpvg,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.8.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

H CONSET ιδρύθηκε πριν από 16 χρόνια και έχει καταφέρει μέσα σε αυτό το διάστημα να εξελιχθεί στον μεγαλύτερο προμηθευτή ειδών κιγκαλερίας στα καταστήματα της Ελληνικής αγοράς.
Σκοπός της CONSET είναι να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες για το κάθε σπίτι σε ανταγωνιστικές τιμές.
Ο παρόν κατάλογος μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, παρουσιάζει μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων αποτελούμενα από ποικίλα στιλ και φινιρίσματα.
Τα προϊόντα προορίζονται τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Έχουμε επιλέξει προϊόντα κατασκευασμένα από διάφορες ύλες όπως Zαμακ, Ορείχαλκος κλπ.

Είμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις όποιο προϊόν διαλέξεις μέσα από το e-shop μας, αν σου είναι δύσκολο να προχωρήσεις στην παραγγελία σου μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, κάλεσέ μας να σε εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικός! Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις μέσα από εκατοντάδες μοντέλα και πάρα πολλές αποχρώσεις και διαφορετικές προδιαγραφές.